rtyjedtyuj gbndg frg

IND-AGRO

IND-AGRO

HACCP (Hazard Analysis Critical Control Point) este un sistem de autocontrol pe care fiecare operator din sectorul producţiei alimentare trebuie să îl folosescă cu scopul de a evalua şi de a prevedea pericolele şi riscurile şi de a stabili măsuri de control pentru prevenirea apariţiei problemelor igienice şi sanitare. Principiile pe care se bazează elaborarea unui plan HACCP (Hazard Analysis Critical Control Points) sunt următoarele:

a) analizarea potenţialelor riscuri microbiologice pentru alimente;

b) găsirea punctelor în care se pot verifica riscuri pentru alimente

c) decizii care vor trebui adoptate cu privire la punctele microbiologice critice, adică a acelor puncte care pot fi nocive pentru siguranţa produselor;

d) găsirea şi aplicarea procedurilor de control şi de supraveghere a punctelor critice;

e) re-examinare periodică, inclusiv cu ocazia variaţiilor din orice proces şi din tipologia de activitate, a analizei riscurilor, a punctelor critice şi a procedurilor de control şi de supraveghere.

Vizualizare ca: Listă / Grid
Produse pe pag:
Sortare după:
EMULSI  KAL
Detergent acid spumant  care înlătură calcarul  şi grăsimea. Utilizat cu dispozitivul s..
EMULSI ACID
Detergent acid fără spuma care indeparteaza calcarul  şi grăsimea în instalaţii CIP unde est..
EMULSI-CIP
  Detergent puternic alcalin nespumant cu agent antibacterian pentru spălarea din instal..
EMULSI-CLOR
Detergent alcalin, are clor activ, formează o spumă densă şi compactă capabilă să se menţină pe s..
EMULSI-HYPOCHLOR
Detergent degresant non-spumant, alcalin, pe abza de clor-activ pt industria alimentara, cu siste..
EMULSI-QUATER
  Detergent alcalin degresant şi igienizant cu acţiune puternică de emulsionare a grăsim..
GREKOL SS
Degresant  cu o mare concentrare  fara miros si spumare redusa. Puternic faţă de orice ..
NATURAL
  Detergent pe bază de ingrediente de origine naturală care facilitează eliminarea cerii..
Recomandări
SAPONE LIQUIDO
LAUNDRY OXYGEN
LAUNDRY PERACETIC
Albedo Grup srl © 2020